Suka Cerita Bff-Inspiration?Silalah LIKE!

Wednesday, July 24, 2013

Pertemuan Sebelum Bulan Ramadhan

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua...Setelah beberapa hari penulis-penulis di blog ini menyepi barulah hari ini salah seorangnya kembali menulis di blog picisan ini.  Masing-masing sibuk dengan komitmen harian tetapi aktiviti berblogging tetap dihati.

Kisah cinta kita terpaksa dihentikan seketika kerana penulisnya begitu sibuk.  Pada sesiapa yang pernah terbaca mengenai Kisah Cinta Kita haraplah bersabar.  Bebralik kepada tajuk, kisah pertemuan singkat antara kami bertiga tempohari beberapa hari sebelum puasa.  Just pegi makan dan balik.  Memang kejap sebab masa yang begitu terhad.  Tak apa, nanti raya kita gather ye dan kembali fokus kepada cerita itu.  Semoga dipermudahkan...

Jom tengok gambar kita orang yang dicilok dari blog INI.  Sori ye tuan punya blog!!Berani nak marah.  Hehehe...

Kami bertiga dan terselit si kecil ni, Nayli Firzanah.  Anak kepada gambar di atas sebelah kiri tu.

Mencari ini sebenarnya.  Makan wan tan mee di jusco baru.

Inilah Nayli Firzanah.

Dan ini pula maknya.

Lepas dah settle makan wan tan, kami ke BR pula.  Betul-betul makan hari tu. 

Sekian...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Kerana Sudi Meninggalkan Komen Anda..Sila Berkunjung Lagi Ke Blog Ini