Suka Cerita Bff-Inspiration?Silalah LIKE!

About Bff-Inspiration

 Assalamualaikum...

Entri ini serba-sedikit mengenai bff-inspiration.  Blog ini diterajui oleh tiga orang sahabat.  Walaupun perbezaan umur tapi kami masih boleh mengekalkan persahabatan ini.  Mudah-mudahan.  InshaAllah.

Marilah berkenalan dengan penulis-penulis blog ini.  Serba sedikit mengenai latar belakang mereka.  Jom!!
Ini Nor Faezah Alias.  Boleh panggil Deq Nor sebagai nama samaran.  Dilahirkan pada 27 Disember 1986 dan kini telah pun berusia 27 tahun.  Sudah pun berumahtangga dan isteri kepada Mohd Safar bin Adim.  Mempunyai seorang cahayamata bernama Nayli Firzanah.

Ini pula Alfidah Adim.  Kalau nak tahu dia adalah kakak ipar kepada Deq Nor.  Boleh panggil Fyda sebagai nama samaran.  Dilahirkan pada 2 Jun 1986 dan kini telah pun berusia 30 tahun.  Sudah pun berumahtangga dan isteri kepada Mohd Affendy bin Bidin.  Mempunyai sepasang cahayamata bernama Nur Adriana Qistina dan Muhammad Ammar Qayyum.

Akhir sekali, ini adalah Amira Mokhtar.  Boleh panggil dia Myra.  Dilahirkan pada 3 Oktober 1991.  Baru berumur 22 tahun.  Paling muda antara kami bertiga.  Masih single dan available.

Walaupun kami berbeza status dan umur, kami tetap berkawan baik.  Berkongsi segala hal bersama.  Itulah erti dan nikmat dalam persahabatan. ^____^

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Kerana Sudi Meninggalkan Komen Anda..Sila Berkunjung Lagi Ke Blog Ini